SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalcalı istedi Havaist merkeze geldi

Çatalcalı istedi  Havaist merkeze geldi
Bu haber 26 Temmuz 2022 - 11:20 'de eklendi.

Uzunca bir süredir Havaist hizmetinden şehir içinde faydalanamayan Çatalca, vatandaşın yoğun isteği üzerine yeniden Havaist seferlerine kavuştu. Çatalca Devlet Hastanesi önünden belirli saatlerde kalkacak otobüsler sayesinde artık Çatalca Halkı, Serbest Bölge’ye kadar gitmek zorunda kalmayacak. AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan’ın müjde olarak duyurduğu bu hizmet, uçak seyahati yapacakların dışında havaalanı personeli için de büyük bir sorunu ortadan kaldırıyor.

Vatandaşın talebi işi hızlandırdı

Konu ile alakalı olarak gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan “Geçmiş dönemlerde faaliyette olan seferler bir dönemdir kullanılmıyordu. Birçok kişi sadece serbest bölgeden Havaist taşıtlarını kullanabiliyordu. Bu noktada havaalanı personelinden ve vatandaştan ciddi bir talep oldu. Özellikle akşam ve gecenin geç saatlerinde serbest bölgede inen vatandaşların araç bulma zorluğu sonrasında gerekli birimler ile görüşmelerimizi sıklaştırdık ve Havaist seferlerini yeniden ilçe merkezine kadar getirdik” dedi.

Seferler Devlet Hastanesi önünden

Devam eden Aslan “Şu anda Havaist araçlarımız artık Çatalca Devlet Hastanesi önüne kadar gelecek ve vatandaşa hizmet verecek. Durağımız kalıcı olarak hizmet verecek. Birinci önceliğimiz bundan sonra Çatalcalı vatandaşın yeni durağa alışmasını sağlamak. Havaist seferlerinin yeniden Çatalca’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizim tek gayemiz Çatalcalı’nın mutlu olması” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa