SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çatalca’yı gezdiler Esnafı dinlediler

Çatalca’yı gezdiler  Esnafı dinlediler
Bu haber 26 Temmuz 2022 - 11:41 'de eklendi.

MHP Çatalca İlçe Başkanlığı oldukça yoğun bir haftayı geride bıraktı. Bölge milletvekilleri İsmail Faruk Aksu ve Hayati Arkaz Çatalca’nın misafiri olurken, mahalleleri gezerek hem esnafı dinlediler hem de parti çalışmaları hakkında bilgi verdiler. MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur yapılan esnaf gezilerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti.

Ülkenin MHP’ye ihtiyacı var

Türkiye’nin yavaş yavaş seçim atmosferine girmesiyle siyasi partilerde de hareketlilik başladı. Bölge siyasilerinin sık sık ziyaret ettikleri bir ilçe olan Çatalca’ya bu defa MHP’li vekiller çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur ve yöneticileri ile birlikte kahveleri ve esnafı gezen vekiller, Çatalca’nın doğa harikası tabiatına hayran kaldılar. MHP’nin yaklaşan seçimlere çok büyük bir güçle gireceğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Aksu “Bizler bu ülkenin bekası için her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Önümüzde çok önemli bir seçim var, ülkücüler kendini anlatmak, esnafı dinlemek ve vatandaşa kucak açmak zorundadır. Ülkemizin MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır” dedi.

 

Vatandaşın bizden beklentisi var

İstanbul Milletvekilleri ile birlikte Karacaköy, Gökçeali, İnceğiz Mahallelerini ziyaret eden MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur yapılan ziyaretlerde vatandaşın sorunlarını ve kendilerinden beklentilerini dinlediklerini belirtti. Çatalca’da MHP’nin her zaman çok güçlü olduğunu belirten Uğur “Oldukça yoğun bir takvime girmiş bulunuyoruz. MHP Çatalca’nın her noktasında olan bir partidir. Yakın zaman içerisinde ziyaretlerimiz sıklaşarak devam edecektir. Çatalca esnafının bizlerden isteği ve beklentisi bu yöndedir. MHP üzerinden kara politika yapmak isteyenler, Türk’ün tokadını en sert şekilde yiyeceklerdir” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa