SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu

CHP’de İstanbul İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde kıyasıya yarış yaşandı. Sloganlar, yuhalamalar altında geçen gergin kongrede genel merkezin adayı Cemal Canpolat ile değişim talebini dile getirenlerin adayı Özgür Çelik yarıştı. Oylamanın tamamlanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Özgür Çelik kazandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu
Bu haber 09 Ekim 2023 - 7:08 'de eklendi.

CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı için kıyasıya yarış yaşandı. CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ve eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İl Başkanlığı için yarıştı. Kongre, genel merkez ile yenilikçiler rekabetine sahne oldu. İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi dün saat 08.00 itibarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde başladı.

Oylamanın tamamlanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Özgür Çelik kazandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa