SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’den Anneler Günü mesajı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’den Anneler Günü mesajı
Bu haber 10 Mayıs 2020 - 16:54 'de eklendi.

Umut Uçar- Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Anneler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı Tekin mesajında;

“Kadınlarımızın genel görev ve çalışmalarda paylarına düşen işlerden başka, en önemli, en hayırlı, en faziletli bir ödevleri de ‘İyi anne’ olmalarıdır.” diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi annelerimiz evlatlarının geleceğini, toplumun da temelini inşa eder. Yaşamımızın her döneminde sevgisini ve desteğini yanımızda hissettiğimiz, bizleri bin bir emekle, fedakârlıkla ve sevginin en güzeliyle yetiştiren, her şeyimizi borçlu olduğumuz annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz elbette mümkün değildir. Bu nedenle hayatımızda yeri doldurulamayacak kadar özel, önemli ve kıymetli olan, elleri öpülesi annelerimizi yılın bir günü değil her zaman hatırlamalı, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermeliyiz. Her daim baş tacımız olan annelerimiz sevgilerin en yücesine layıktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta annem olmak üzere ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ulu Önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve bu ülke için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere bugünlerimizi borçlu olduğumuz tüm annelerimizin önünde saygıyla, minnetle eğiliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa