SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP İzmir Milletvekili Sındır’dan EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne Ziyaret

CHP İzmir Milletvekili Sındır’dan EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne Ziyaret
Bu haber 23 Eylül 2020 - 12:27 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır İzmir EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Sındır EYT’lilerin dertlerini dinledi. Eyt sorununun bir an önce çözülüp yaşanan mağduriyetin giderilmesi için sesleri olacağını  İzmir yerelde de her daim yanlarında olduğunu dile getirdi.

Ayrıca İzmir EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne destek olan Bornova Meclis Üyesi Sn Cem Arıkan ve Emekli-Sen Konak Şb Başkanı Sn Ayşe Ekşioğlu ‘na da teşekkürlerini dile getirdi.

EYT SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN AÇIKLAMA

İzmir EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına  Genel Sekreter Serap YILDIRIMKANLI’da bir açıklama yaptı. Yıldırımkanlı açıklamasında;

” Bu gün derneğimizi ziyarete gelen CHP İzmir Milletvekilimiz Sayın Kamil Okyay Sındır Bey ‘e nazik ziyaretleri için İzmir EYT SYD olarak çok teşekkür ediyoruz. Sn Vekil İzmir EYT olarak dertlerimizi dinledi, Eyt sorununun bir an önce çözülüp yaşanan mağduriyetin giderilmesi için sesimiz olacığını, İzmir yereldede her daim yanımızda olduğunu belirtti.Sayın vekilimize bir kez daha teşekkür ediyor, bu ziyaretin İzmir’in tüm vekillerine ve İzmir’i yönetenlere de örnek olmasını diliyoruz.Ayrıca yanımızda olan Bornova Meclis Üyesi Sn Cem Arıkan ve Emekli-Sen Konak Şb Başkanı Sn Ayşe Ekşioğlu ‘na destekleri için teşekkür ederiz .Bizim kapımız her daim herkese açıktır.Eyt Syd olarak bizler hiç bir zaman kimseyi ötekileştirmedik, bu bizden , bu bizden değil söylemimiz de hiç olmadı
O L M A YA C A K T I R. Tek çabamız elimizden alınan haklarımızın iade edilmesidir. Bu bağlamda da bize destek olan, sorunlarımızı dinleyip çözüm üretmeye çalışanlarla; sonuna, sonuç alıncaya kadar bu yolda yürüyeceğiz.Her daim söylediğimiz; Yanımızda olanın yanında olacağız, bizi duyanı, bizi göreni “zamanı gelince bizlerde duyup, bizlerde göreceğiz.”
Saygılarımla

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa