SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP MANİSA ŞEHZADELER’DEN ANLAMLI ETKİNLİK

CHP MANİSA ŞEHZADELER’DEN ANLAMLI ETKİNLİK
Bu haber 21 Haziran 2020 - 9:48 'de eklendi.

Ramazan ayı süresince fakirlerin evlerine gıda yardımında bulunan sonrasında Anneler gününde Anneleri unutmayarak onlara çeşitli hediyelerle hatırlayan CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı Babalar gününde unutmadı.

Babalar Gününde 50-64 yaş arasındaki partililere çam sakızı çoban armağanı hediye etti.

CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca başkanlığında İlçe Kadın Kolları Başkanı Olcay Şafak ve ekibi tarafından hazırlanan hediyeler üyelere sunuldu.  Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, “Babalar Günü dolayısıyla CHP Şehzadeler ilçe yönetimi ve ilçe kadın kollarımız 50- 64 yaş aralığında bulunan partililerimize çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi sunduk. Tüm zorluk ve ayrımcılığa karşı dimdik ayakta duran hiç bir üyemizin hakkını ödeyemeyiz. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Olcay Şafak, Şehzadeler ilçe yönetimi ve ilçe kadın kolları yönetimi olarak, varlığı yüreklerimizi ısıtan, bize huzur ve güven veren babalarımızın babalar gününü kutladık. Yaklaşık 500 üyemize hediyelerimizi sunuyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa