SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP SARIYER SEÇİM OFİSİ COŞKULU TÖRENLE AÇILDI

CHP SARIYER SEÇİM OFİSİ COŞKULU TÖRENLE AÇILDI
Bu haber 04 Mart 2019 - 13:29 'de eklendi.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Yüzlerce Sarıyerlinin katıldığı açılışta konuşan Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç, “2009’da nasıl bir anlayışla yola çıktıysak 10 yıl sonra da göğsümüzü gererek yolumuza devam ediyoruz. Emekle kazandığımız hiçbir şeyi sizin desteğinizle kimseye teslim etmeyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Seçim Koordinasyon Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi’nde görkemli bir törenle açıldı.  Çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği açılışın kurdelesini CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İyi Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur ve Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç kesti. “Sarıyer Seninle Gurur Duyuyor”, “Sarıyer Gençtir, Genç kalacak” sloganlarıyla konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Şükrü Genç, dünya kenti Sarıyer için 10 yıldır yaptığı çalışmalara aynı enerjiyle devam edeceğini söyledi.

EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sarıyer’de iki dönem üst üste aday seçilerek bir ilke imza atan Şükrü Genç, şöyle konuştu; “Biz yolda yürüyünce insanların gönüllere girdiğimizi anlıyoruz. Çünkü Sarıyer halkı onlar için en iyisini yaptığımızı ve yapacağımızı biliyor. Sarıyer de ayrı bir huzur oluştu. Emekle kazandıklarımızı birilerine teslim etmeyeceğiz. Bugüne kadar hiç kimseyi birbirinden ayırmadık. Sarıyerlilerin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Hiç bir dostumun alnını yere düşürecek hata yapmadık.

KİMSE ENGELLEYEMEYECEK

“Eninde sonunda o tapuları alıp hep birlikte kutlayacağız diyen Şükrü Genç konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Büyükşehir’de evrak kaybolur mu? Bizim evrakımız kayboldu. Biz bunu yaşamın ve günün kaybolması olarak görüyoruz. 10 yıl az bir süre değil. Eğer bu süreyi planladığımız şekilde götürebilseydik Sarıyer ayrı bir dünya olurdu. Sarıyer’in dünya kenti olmasını kimse engellemeyecek. Büyükşehir de artık evraklarımızın kaybolmasına tahammülüm yok. Buna hiç kimsenin hakkı yok. Kurtuluş İstanbul’la birlikte olacak.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa