SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’de kurultay tartışmaları giderek büyüyor

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kurultay sürecindeki partisine sitem etti. Özcan, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada, “Korku dağları sarmış” dedi ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

CHP’de kurultay tartışmaları giderek büyüyor
Bu haber 22 Temmuz 2018 - 8:05 'de eklendi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Twitter’dan yaptığı açıklamada kurultay sürecinde imza veren delegelerin parti merkezi tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Özcan, sosyal medyadan “Korku dağları sarmış” sözleriyle başlayan bir mesaj paylaştı ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Özcan, basında yer alan ‘delegelerin aranması’ haberlerinden sonra yaptığı açıklamanın sonunda “İşte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz” ifadesini kullandı.

İŞTE ÖZCAN’IN O MESAJI

“Korku dağları sarmış…hak hukuk adalet diyeceksin…Tüzüğün verdiği imkanı kullanarak Kurultay iradesini ortaya koyan delegeye baskı yapıp, hatta tehdit edeceksin..işte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa