SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN SOYDAŞLARA KURBAN

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN SOYDAŞLARA KURBAN
Bu haber 25 Temmuz 2021 - 17:34 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katkılarıyla alınan 70 kurbanlık koçla birlikte, Makedonya’da yaşayan Müslüman soydaşlarımıza da yardım elini uzattı.

Büyükçekmece’nin Makedonya’daki kardeş şehri Struga ve bölgesinde yaşayan Müslüman soydaşlarımız için kestirilen kurbanlıklar daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine dağıtıldı.

HASAN AKKUŞ GÖTÜRDÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörü Hasan Akkuş’un öncülüğünde Struga’ya giden heyet, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katkılarıyla alınan 70 kurbanlık koçu kestirerek ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıttı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa