SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’li Gençlerden Twitter Çıkartması

CHP’li Gençlerden Twitter Çıkartması
Bu haber 02 Mayıs 2020 - 17:09 'de eklendi.

Uyan ” Haklıyız Kazanacağız!

CHP İzmir İl Gençlik Örgütleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle Twitter’da toplandı. Emekten, sermayeye;sağlıktan tarıma Haklıyız Kazanacağız hashtag’i ile artıkları tweetlerle, Türkiye gündeminde 4. sıraya kadar yükseldiler.

Etkisi altında kaldığımız Covid-19 sebebiyle bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı alanlarda kutlanamadı. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Gençlik Örgütleri, alanlarda kutlayamadıkları 1 Mayıs ruhunu sosyal medya hesapları üzerinden yaratmaya çalıştı. Başta emek olmak üzere sağlıktan tarıma, demokrasiden ekonomiye bir çok alanda hazırladıkları sloganlarla Twitter’ı adete bir meydana çevirdiler. Sosyal medya çalışmasına 30 İlçe örgütünden binlerce genç katıldı. 13 binin üzerinde tweetin atıldığı hashtag Türkiye Gündemi’nde 4. sıraya yükseldi.
HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ!
İmza attıkları başarının ardından açıklamada bulunun CHP İzmir İl Gençlik Örgütleri Başkanı Kemal Ozan Uyan, “Emek en yüce değerdir.” Şiariyla, Binlerce Genç yoldaşımızla;2018’de ‘Bıçak Kemikte’ dedik!
2019’da ‘İnanın Çocuklar’ dedik!
Bugün Türkiye gündeminde ilk 5 te 3 saat kalarak #HaklıyızKazanacağız dedik” diye konuştu.

Ayrıca Uyan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, “Bizler emek sömürüsüne, sigortasız işçiliğe çocuk işçiliği korona sebebiyle işten atılan bütün işsizleri ve mağdur olan herkesin yanında olmaya çalıştık Çünkü biliyoruz ki 1 Mayıs emeğin Bayramı olduğu kadar haksızlığa baş kaldırmanın da bayramıdır.Bu başarının asıl sahipleri İzmir’in tüm gençlik örgütlerine,İzmir halkımıza ve hakkından emin, inadı alacağına olan tüm yoldaşlara selam olsun! Emek bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa