SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’Lİ MUSTAFA ÖZTÜRK, GAZETECİ İRFAN SAKA’YI TEHDİT ETTİ!

CHP Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk’ün, A Kapısı gazetesinin temsilcisi İrfan Saka’yı tehdit ettiği beyan edildi.

CHP’Lİ MUSTAFA ÖZTÜRK, GAZETECİ İRFAN SAKA’YI TEHDİT ETTİ!
Bu haber 28 Ocak 2021 - 12:32 'de eklendi.

Gazete A Kapısı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

CHP’li siyasetçi, temsilcimiz kendisinden şikayetçi olacağını söyleyince ağza alınmayacak küfürlerini bu kez ‘adalet’e yöneltti.

Gazetemiz A Kapısı’nın Arnavutköy temsilcisi İrfan Saka’nın sosyal medya yorumlarından rahatsızlık duyan CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, mafyavari bir davranış sergiledi. İrfan Saka’yı bir minibüse bindirmek isteyen CHP’li Öztürk, peş peşe tehdit ve küfür sıraladı.

MİNİBÜSE BİNMESİNİ İSTEDİ

Yanında iki kişiyle gelen ve İrfan Saka ile buluşan CHP Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, şehir eşkıyası gibi muhabirimizi bir minibüse bindirmek istedi. İrfan Saka’yı telefonla arayan ve konuşmak istediğini söyleyen CHP’li Mustafa Öztürk, ısrarlı bir şekilde buluşmak istediğini belirtti. CHP’li Mustafa Öztürk’ten gelen telefona dönüş yaptığını söyleyen muhabirimiz İrfan Saka, “Evdeyken telefon etmiş. Sonra ben kendisini aradığımda konuşmak istediğini ve nerede olduğumu sordu, konum atmamı istedi. Konuşmak istediğini düşünerek evime yakın bir yere çağırdım. Bir minibüs ile geldi. Yanında iki kişi daha vardı. Yanıma gelince ısrarlı bir şekilde ve birkaç kez minibüse binmemi istedi. Bu arada hakaret etmeye de başladı” dedi.

ADALET DE NASİBİNİ ALDI

Muhabirimizin yakasına yapışan CHP’li Mustafa Öztürk, o sırada İrfan Saka’nın elinde bulunan AKapısı tanıtım kartını kaparak fotoğrafını çekmeye çalıştı. Bunun üzerine “Sen benim kartımı gasp edemezsin. Seni şikayet edeceğim” diyen İrfan Saka’ya cevap veren CHP’li Mustafa Öztürk bir küfür de ‘adalet’e etti.

CHP Arnavutköy İlçe Başkan Yardımcısının yanındaki kişinin hakaretlerine de maruz kalan İrfan Saka, “Beraberindeki kişi de hakaret ve küfür ederek ‘Bunu döverim’ dedi. Mustafa Öztürk ‘Sen karışma Onur’ deyince yanındakinin adını öğrendim. ‘Ben konuşmak için geldim ama sen üç kişi gelmişsin. Çete misin?’ diyerek polise gidip şikayet edeceğimi söyledim” açıklamasında bulundu.

Daha sonra polis merkezine giden İrfan Saka, CHP’li Mustafa Öztürk ve yanındaki kişiden tehdit, hakaret ve sokağa çıkma yasağını ihlalden dolayı şikayetçi oldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa