SON DAKİKA

Haber Ekspress

CHP’li Özer’den Sargın’a: ETKİLENİYORSA AÇ KALMASIN!

CHP’li Özer’den Sargın’a: ETKİLENİYORSA AÇ KALMASIN!
Bu haber 29 Mayıs 2019 - 17:36 'de eklendi.

CHP İlçe Başkanı Taşkın Özer, AK Parti İlçe Başkanı Dilaver Sargın’ın filmlerde bile görülmeyecek şekilde ortaya attığı senaryolara manidar sözlerle göndermede bulundu. Özer, açıklamaların iftar saatinde yapılmış olduğuna dikkat çekerek, ‘Aç kalmaması toplum sağlığı için daha iyi olur’ dedi.

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Dilaver Sargın’ın bir iftar programında Ekrem İmamoğlu ile ilgili ortaya attığı vahim iddialara, CHP kanadından mevkidaşı Taşkın Özer manidar sözlerle cevap verdi. Özer, AK Parti İlçe Başkanının konuşmasının iftar saatine denk gelmesinden ötürü, Sargın’da şeker yükselmesi olabileceği ironisini yaparak, ‘Etkileniyorsa, sağlığı el vermiyorsa uzun saatler aç kalmaması toplum sağlığı açısından daha yerinde olur’ tanımlamasında bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Dilaver Sargın, katıldığı bir iftar programında yaptığı konuşmada, Ekrem İmamoğlu’nun bir kukla olduğunu ifade ederken, İmamoğlu’nun kazanması durumunda, İSKİ, İSPARK, Güvenlik A.Ş aracılığı ile İstanbul’un yanacağını dile getirmişti. Sargın, HDP ve PKK’nın bu birimleri istediği ve amacının sokakları, silahlı güvenlikleri ele geçirmek olduğu, İSKİ’yi de patlayan araçların söndürülmemesini engellemek amacıyla talep ettiğini şeklinde vahim iddialarda bulundu.
Sargın’ın çok konuşulan bu sözleri sonrası düşüncelerini sorduğumuz CHP İlçe Başkanı Taşkın Özer ise, üzüntülü ve şaşkın olduğunu ifade etti. Özer, Sargın’ın açıklamalarını, ‘Halkın manevi duygularını sömürerek siyaset yapmak’ olarak nitelendirirken, bunun siyasilerin işi olmadığına da vurgu yaptı.
CHP İlçe Başkanı Taşkın Özer, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu; ‘
“Mevkidaşım, AK Parti İlçe Başkanı’nın Ramazan ayı içerisinde iftar programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamayı üzüntü ile okudum. Yıllardır siyasetin içinde olan AK Parti İlçe Başkanı’nın bu açıklamaları hangi ruh hali ile yaptığını merak ediyorum. Havaların sıcaklığı, oruç sürelerinin uzun olmasına bağlıyorum. İftar saati olduğu içinde şekerinin yükselmiş olabileceğine bağlıyorum. Etkileniyorsa sağlığı el vermiyorsa uzun saatler aç kalmaması toplum sağlığı açısından daha yerinde olur. Zira açıklamaları sağlık düşünen bir insanın açıklamaları değil. Kaldı ki ramazan ayında iftar sofrasında siyaset yapmak dahi ayıplanırken hayal ürünü cümlelerle yalan söylemek iftira atmak içtenlikle inanan insanın yapacağı iş değildir. Kendini sorgulamasını temenni ediyorum Allah ıslah etsin diyorum”


‘İBB SEÇİMLERİNİ KRİZ HALİNE GETİRİYORLAR’


Halkın manevi duygularını sömürerek siyaset yapmak bizim işimiz değil. Bu şekilde siyaset yapmadık. Kendilerini halk ile özdeş sayıp dışladıkları kitleye yozlaşmış, vatan haini, terörist, halk düşmanı, casus, ajan, dış mihrak gibi sıfatlar yakıştırmak da bizim işimiz değil. Açıklamalara dikkat ederseniz belediye başkanımızın 16 milyon insanı bir bütün olarak düşündüğünü görüyoruz. Ülkenin gerçek sorunlarına odaklanmayıp iBB seçimlerini kriz haline getirmek ve bu kriz üzerinden de beka, büyük oyun gibi cümlelerle krizi daha da büyütmek toplum içerisinde kopmaya, ayrışmaya sebep olmakta bizim işimiz değil.


‘1800 GÜNDE NELER YAPACAĞINI ANLATIYORUZ’


“31 Mart günü seçimleri kazanan Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da yapılacak olan seçimleri büyük bir oranla kazanacağına inancımız tamdır. İşimize bakıyoruz, sokakta insanlara seçimin neden iptal edildiğini anlatıyoruz. Aslında hiç bir gerekçe olmayan YSK’nın verdiği hukuksuz kararı anlatıyoruz. Ekrem İmamoğlu’nun 18 günde gerçekleştirdiği çok ciddi işleri anlatıyoruz. 18 günde bu işleri yapan insanın 1800 günde neler yapabileceğini paylaşıyoruz. Kaldı ki Beylikdüzü’nde Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkanlığı döneminde yapılanlar ortadadır. Çok güzel projelere imza atmıştır. Ki bunun karşılığı olarak da vatandaşımız bir teveccüh göstererek çok ciddi bir oy farkıyla, 28500 gibi bir oy farkıyla yeniden CHP’nin yeni adayı Mehmet Murat Çalık’a görevi teslim etmiştir”

‘HAYAL MAHSULÜ İDDİALAR’

“Dolayısıyla rakip siyasi partinin bu tarz ayrıştırıcı, milleti birbirinden ayıran açıklamaları bir an önce bir kenara bırakmasını, hayal mahsulü iddiaları bir kenara bırakmasını ki burada bir örnek vereyim; “İstanbul’da 100 bin aracı aynı anda havaya uçurulacakmış da İSKİ suyu kestiği için bu yangın söndürülemeyecekmiş” gibi filmlerde dahi olmayacak, trollerin dahi kullanmadığı cümleler ile açıklama yapmasını öneriyorum.


“DÖNSÜN AYNAYA BAKSIN”


Son olarak, İlçe Başkanı Özer, açıklamalarında Ekrem İmamoğlu’nun, kendisine atılan iftiralara yönelik yaptığı analizi işaret ederek; ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız çok güzel bir şey söyledi, bu etiketleri bu yaftaları kim yakıştırıyorsa dönsün bir aynaya baksın aynada kendisini görecektir” şeklinde hatırlatma yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa