SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çırak, ünlü isimleri buluşturdu

Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in sahibi Mehmet Çırak, Ramazan ayının ilk iftarında birbirinden ünlü isimleri misafir etti.

Çırak, ünlü isimleri buluşturdu
Bu haber 24 Mart 2024 - 17:35 'de eklendi.

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, eski Galatasaraylı ve milli futbolcular Ümit Karan ile Sabri Sarıoğlu, ünlülerin kuaförü Mete Şimşek, şarkıcı Gökhan Doğanay ve MGS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gürsoy, Mehmet Çırak’ın konuğu oldu. Kaşıbeyaz Bahçeşehir şubesinde gerçekleştirilen iftarın ardından ünlü isimler geç saatlere kadar sohbet ettiler.

Çırak; Huzur dolu bir Ramazan diliyorum

Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in sahibi Mehmet Çırak, gelen ünlü konuklarına teşekkür ederek, Ramazan ayı ile ilgili de bir mesaj verdi. Çırak, Ramazan ayının milli ve manevi önemine değinerek, “Ramazan bizim için başka bir ruh ile karşıladığımız bir ay. Bu mübarek ayın öncelikle tüm insanlığa ve ardında da ülkemize barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Dünya olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz, bir yanda savaş bir yanda açlıklar ve yokluk. Ramazan ayı bizim manevi olarak insanlığın bu yönüne eğilmemiz gereken bir ay. Dolayısıyla bende bu mübarek ay vesilesi ile tüm insanlığın bir an önce refah bir dünyaya kavuşmasını diliyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

Ünlü İsimlerden Kaşıbeyaz’a tam not

Birbirinden ünlü isimleri Kaşıbeyaz Bahçeşehir’de ağırlayan Çırak, “İlk iftarımızı böylesine değerli isimlerle yapmak bizler için ayrı bir gurur. Kendilerine teşekkür ediyor, ayaklarına sağlık diyorum. Buraya gelen her müşterimiz bizim misafirimizdir ve başımızın üstünde bir ev sahibi gibi misafir etmeye özen gösteriyoruz. Samimi, sıcak bir ortamı sunmaya gayret ediyoruz. Tüm müşterilerimizle birlikte burada her akşam iftarımızı yapmak da bizler için ayrı bir keyif” ifadelerini kullandı. Ünlü isimler ise Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in hem lezzetinden hem de atmosferinden memnun olduklarını dile getirerek Mehmet Çırak’a başarılar diledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa