SON DAKİKA

Haber Ekspress

Çırak’tan Malatya’ya Gönül Köprüsü

Çırak’tan Malatya’ya Gönül Köprüsü
Bu haber 05 Şubat 2024 - 18:02 'de eklendi.

Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in sahibi Mehmet Çırak, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş Depremi’nin birinci yıldönümünde önemli bir duyarlılık örneği sergileyerek Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in Pazar günü elde edilen tüm hasılat deprem bölgesine gönderecek.

Tarihin en büyük afeti

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve kayıtlara cumhuriyet tarihinin en büyük doğal afeti olarak geçen Kahramanmaraş depreminin birinci yılında bölgedeki yaraları sarmak için yapılan girişimler devam ediyor. Yüzlerce canın kaybedildiği deprem ayrıca büyük bir maddi hasara sebep olması nedeniyle de bölgenin önemli bir kısmı yardım kampanyaları ile ayakta duruyor.

Pazar günü elde edilen gelir Malatya’ya gidecek

Bu kapsamda Kaşıbeyaz Bahçeşehir’in sahibi Mehmet Çırak, yaşanan olumsuz duruma kayıtsız kalmayarak depremden en çok etkilenen illerden biri olan ve memleketi olan Malatya için büyük bir duyarlılık örneği sergiledi. Çırak, aldığı karar ile Pazar günü elde edilen tüm hasılatın Malatya’ya gönderilerek depremzedeler için kullanılacağını duyurdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa