SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÇÖPÜNÜ DEĞİL SEVGİNİ BIRAK

Büyükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri 13 Kasım 2018 ile 2 Ocak 2019 tarihleri arasında yürütülen ‘Çöpünü değil sevgini bırak’ projesi kapsamında bölgede çevre temizliği yaparak vatandaştan alkış topladılar.

ÇÖPÜNÜ DEĞİL SEVGİNİ BIRAK
Bu haber 16 Ocak 2019 - 15:31 'de eklendi.

Büyükçekmece Anadolu Lisesi öğrencileri, Çevre Koruma Kulübü öğretmeni Bilge Oğuzhan rehberliğinde, ‘Çöpünü değil sevgini bırak’ projesi kapsamında çevre temizliği gerçekleştirdiler. Öğrenciler, Büyükçekmece Anadolu Lisesi ve çevresinde, Büyükçekmece sahili, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdikleri bu etkinlikle temizlik konusundaki hassiyetleri sebebiyle vatandaşın takdirini kazanırken doğaya olan sevgilerini de göstermiş oldular. Özellikle geri dönüşümün önemine dikkat çekerek kağıt, cam, plastik gibi çöp ve atıkların ayrı toplanmasına da dikkat ettiler. Bu etkinlikte farkındalık oluşturmak, doğa sevgisi ve koruma kültürünü kazandırmak, bilgili, duyarlı ve çevreci sıfatında bireyler yetiştirmek hedeflerinin arasında olduğunu ifade eden Çevre Koruma Kulübü öğretmeni Bilge Oğuzhan, bu tarz çalışmalara devam ederek öğrencilerin çevre bilinci kazanmaları için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa