SON DAKİKA

Haber Ekspress

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı… 6 kişi hayatını kaybetti, 53 kişi yaralandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin hayatını kaybettiği patlamaya ilişkin konuştu. Erdoğan, “Hain kalleş saldırının failleri ortaya çıkarılacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı… 6 kişi hayatını kaybetti, 53 kişi yaralandı
Bu haber 13 Kasım 2022 - 18:51 'de eklendi.

Taksim İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldi. Patlamaya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Erdoğan, kalleş saldırının faillerinin ortaya çıkarılacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ”Hain saldırının akabinde olay yerine yetkili bilirimler sevk edilmiştir. Devletimizin ilgili birimleri bu kalleş saldırının faillerini ve arkasındaki mahfilleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bize ulaşan son bilgilere göre; 4’ü olay yerinde 2’si hastanede olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti, 56 kişi de yaralandı. İlk gelişmeler, burada bir terör kokusu var. İlk tespitlerde bir kadının olayda rol oynadığını gösteriyor. İncelemeler devam ediyor. İncelemelerin ardından nihai kararı vereceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa