SON DAKİKA

Haber Ekspress

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında İstiklal Marşı okuyacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında İstiklal Marşı okuyacak
Bu haber 20 Nisan 2020 - 9:38 'de eklendi.

23 Nisan akşamı saat 21.00’da vatandaşlara evlerinin balkonundan İstiklal Marşı okuması çağrısına Erdoğan da yanıt verdi. Erdoğan canlı yayında ekrandan İstiklal Marşı okuyacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl 23 Nisan kutlamaları iptal edildi. TBMM Başkanı Mustafa Şantop ise “23 Nisan günü saat 21.00’de evlerimizden, balkonlarımızdan İstiklal Marşı’nı okuyalım” diye bir çağrıda bulunmuştu.

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi’ye açıklama yapan Şentop, “Cumhurbaşkanımızla da görüştüm, Cumhurbaşkanımız da katılacak” dedi.

23 Nisan 2020’de saat tam 21.00’da Meclis’in yüzüncü yaşına özel olarak o an televizyonlar canlı yayına geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam saat 21.00’da İstiklal Marşı’nı okuyacak. Meclis Başkanı Mustafa Şentop da aynı anda Meclis bahçesinden İstiklal Marşı’nı okuyacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa