SON DAKİKA

Haber Ekspress

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YENİ ZELANDA AÇIKLAMASI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YENİ ZELANDA AÇIKLAMASI
Bu haber 15 Mart 2019 - 11:51 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Üniversitesi’nde düzenlenen Prof. Dr. Beril Dedeoğlu’nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan burada Yeni Zelanda’da düzenlenen cami saldırısına da değinerek, “İslam düşmanlığı bu saldırıyla bireysel taciz çizgisini geçerek toplu katliam boyutuna ulaşmıştır. Ülkemizi, milletimizi ve şahsımı da hedef alan katilin temsil ettiği anlayışın batı toplumlarını bir kanser gibi hızla ele geçirmeye başladığı açıktır.” dedi.

YENİ ZELANDA’DAKİ CAMİ SALDIRISI…

Tabi bu vesileyle bugün uluslararası bir olay olması hasebiyle Yeni Zelanda’da Cuma namazı kılmak için bir araya gelen Müslümanlara yönelik saldırıyı nefretle kınadığımı belirtmek istiyorum.

Dünyada uzunca bir süredir yükselişi seyredilen ve hatta teşvik edilen İslam düşmanlığı, bu saldırıyla bireysel taciz çizgisini geçerek toplu katliam boyutuna ulaşmıştır. Saldırının uzun bir planlamanın ve motivasyonun sonucu olduğu, dolayısıyla fevri bir davranış denilerek geçiştirilemeyeceği bellidir.

“ÜLKEMİZİ, MİLLETİMİZİ VE ŞAHSIMI HEDEF ALAN KATİL…”

Ülkemizi, milletimizi ve şahsımı da hedef alan katilin temsil ettiği anlayışın batı toplumlarını bir kanser gibi hızla ele geçirmeye başladığı açıktır.

Kaldı ki ülkemi dahi, Anadolu ve Batı olarak ayırmak suretiyle orada da kendine has değerlendirmeleri yapan ortada gerçekten bir terörist, katil var. şayet derhal önlem alınmazsa, felaket haberlerine yenilerinin eklenmesi kaçınılmazdır. Tüm dünyayı, özellikle de batı ülkelerini bu tehlikeli gidişe karşı süratle tedbir almaya devat ediyoruz. Yeni Zelanda’daki saldırılarda hayatlarını kaybeden masum kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Fatihamızı inşallah hocamızla birlikte yapacağız. Onun için hepinize saygılar sunuyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa