SON DAKİKA

Haber Ekspress

Cumhuriyeti de böldüler

28 Ekim’de düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ile ilçe belediyesinin geleneksel yürüyüşünü yok sayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yürüyüşü parti binası önünden başlatarak skandallar serisine ilk imzayı atmış oldu. Bin civarında vatandaşın katıldığı yürüyüş; Cumhuriyet’ten daha çok, aday olması beklenen isimlerin gövde gösterisine sahne oldu. Cumhuriyet kutlaması ise 2. planda kaldı.

Cumhuriyeti de böldüler
Bu haber 02 Kasım 2018 - 16:08 'de eklendi.

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ilçe belediyesinin yürüyüşüne karşılık parti olarak yürüyüş düzenleyerek ayrımcılığa imza attı. İlk tepkiyi; Cumhuriyet Bayramı’ndan 1 gün önce yürüyüşü düzenleyerek alan İlçe Başkanı Işık, daha sonra sosyal medya üzerinden, ‘Beylikdüzü Cumhuriyeti Kutladı’ paylaşımıyla da vatandaşların tepkisine maruz kaldı. İlçe vatandaşları, Işık’ın düzenlediği yürüyüşle ilçe halkını ikiye böldüğü şeklinde tepki gösterirken, “4 senedir hiçbir yürüyüş yapmadan seçime aylar kala yürüyüş düzenlemeleri yapmacık ve tamamen seçime yönelik olduğunu gösteriyor. Halkın aklıyla alay ediyorlar” serzenişi ile de İlçe Başkanı Işık’ı eleştirdiler.

SEÇİM YÜRÜYÜŞÜNE DÖNDÜ

Diğer yandan, Cumhuriyet Yürüyüşü’nün parti binası önünden başlatılması bir diğer skandal detay olarak ön plana çıkarken, yürüyüşe katılan isimlerin başlıca Beylikdüzü’ndeki AK Parti aday adayları olması da, yürüyüşün seçim etkinliğine çevrildiğinin göstergesi olarak kabul edildi. Adeta belediye başkan aday adayı olması beklenen isimlerin kendi ekiplerince katıldığı yürüyüşte gövde gösterileri sık sık görülürken, Vehbi Orakçı’nın yürüyüşe tek başına katılması da dikkat çekti. Öte yandan, 1 gün sonra belediyenin geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü’ne 10 binlerce vatandaşın katılması, “AK Parti İlçe Başkanı da bu on binlerin arasında Cumhuriyeti kutlasa olmaz mıydı” sorusunu akıllara getirdi.

Beylikdüzü Belediyesi on binleri topladı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa