SON DAKİKA

Haber Ekspress

Defne Kaya’dan saatlerdir haber alınamıyor! Beylikdüzü’nde kayboldu

Defne Kaya’dan saatlerdir haber alınamıyor! Beylikdüzü’nde kayboldu
Bu haber 30 Temmuz 2019 - 16:21 'de eklendi.

İstanbul Beylikdüzü’nde 13 yaşındaki Defne Kaya adlı kız çocuğu kayboldu. Kursa gitmek için evden çıkan çocuktan saatlerdir haber yok.

Beylikdüzü’nde evinden saat 08:50’de dershaneye gitmek üzere çıkan 13 yaşındaki Defne Kaya’dan saatlerdir haber alınamıyor.

Ailenin tedirgin bekleyişi sürerken Defne’nin dershaneye hiç uğramadığı ortaya çıktı.

Anne Gamze Görgel dershane ile evin arasının 10 dakikalık bir yol olduğunu belirterek “Defne 13 yaşında. Sabah 08:50’de evden çıkıyor. Ancak dershaneye uğramıyor” dedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENİYOR

Anne Görgel, emniyete başvurduklarını ve MOBESE kameralarının incelendiğini belirtti ancak hâlâ bir sonuç alınamadığını ifade etti.

ÜZERİNDE BUZ MAVİSİ ŞORT VAR

Küt kısa saçlı olan Defne’nin saçının sağ tarafında sarımtrak boya bulunuyor. Hafif kilolu olan ve 1.50 cm boylarında olan Defne’nin evden çıkarken üzerinde kırmızı bluz şifon ile buz mavisi şort bulunduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa