SON DAKİKA

Haber Ekspress

Deha Bilimlier’den Kaşıbeyaz’a ziyaret

Kırdın Kalemi isimi son single çalışmasının ardından Bahçeşehir Kaşıbeyaz’a ziyarete gelen Deha, yakın arkadaşı olan Bahçeşehir Kaşıbeyaz’ın sahibi Mehmet Çırak’a teşekkür etti.

Deha Bilimlier’den Kaşıbeyaz’a ziyaret
Bu haber 24 Mart 2024 - 23:57 'de eklendi.

Deha’nın son single çalışmasını çok başarılı bulan Çırak, single çalışması için çok güzel yorumlarda bulundu.

“Ev sahibi gözüyle bakıyoruz”

Çırak, Deha Bilimlier’e teşekkür ederken, “Deha bizler için ayrı bir öneme sahip. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu tarz değerli isimlerin bizleri ziyarete gelmesi misafirlerimizin memnuniyeti açısından çok önemli. Ayrıca bu dostluk ve samimiyette çok önemli benim için.Biz işimizi yaparken bir işletmeci gözüyle değil, bir ev sahibi gözüyle bakıyoruz. Misafirlerimizin taleplerini bu yönde değerlendiyoruz. Güzel bir enerjiyi oluşturarak o enerjiyi bir mutluğa dönüştürmek için hizmetimizi vermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Çırak, “Güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bu gayretimizin meyvelerini de daha da büyüyüp genişleyerek toplamak yaptığımız hizmetin takdir edildiği anlamına geliyor, bu da bizim için müthiş bir gurur. Yaptığımız işlerimize prestij gözü ile bakarak bu başarıları elde ettik, her zaman odak noktamıza hizmeti koyduk. Burada ekibimle birlikte bu başarıyı gerçekleştirdik. Onlara da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa