SON DAKİKA

Haber Ekspress

DEVA ESENYURT DÜNYA MÜZİK GÜNÜ YAPTI

DEVA ESENYURT DÜNYA MÜZİK GÜNÜ YAPTI
Bu haber 27 Haziran 2022 - 16:50 'de eklendi.

Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanlığı tarafından 21 Haziran Dünya Müzik Günü sebebiyle Esenyurt Tabela Meydanında program gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği meydanda müzik etkinliğinde mahalli sanatçıların seslendirdiği müzik dinletisine meydana toplanan yüzlerce vatandaş eşlik etti.

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman yaptığı konuşmasında, ” ülkemizin içinde bulunduğu buhranı ve büyük siminkiler çeken vatandaşımızın durumunu Deva Partisi olarak iyi biliyoruz. Sayın genel Başkanımız Ali Babacan’ın bir sözü var. Bu millete, Anadolu insanımıza, 84 milyon nüfusumuzun tamamı rahat etmediği sürece, genel başkanımız ce bizlere asla rahatlık olmayacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa