SON DAKİKA

Haber Ekspress

DİLBER AKSELİ; ENERJİ VE ALTERNATİF TIBBIN UZMANI

Beylikdüzü Bizimkent Sitesi’nde hizmet veren Ayber Terapi & Yaşam merkezinde alternatif tıp, astroloji ve yaşam koçluğu ile ilgili aradığınız her şeye ulaşma imkanına sahipsiniz.

DİLBER AKSELİ; ENERJİ VE ALTERNATİF TIBBIN UZMANI
Bu haber 18 Temmuz 2018 - 13:07 'de eklendi.

KONUSUNDA UZMAN

Enerji ve alternatif tıbbın uzmanı Dilber Akseli, yirmi yılı aşkındır sektörün içinde bulunmakta ve aldığı diploma ve sertifikalarla resmi olarak hizmet vermektedir. Kendisi gibi konularında uzman olan ekip arkadaşlarıyla birlikte hizmet verdiği Ayber Terapi & Yaşam merkezinde hacamattan sülük tedavisine, tuz terapisinden yaşam koçluğuna kadar başka yerde arayıp da bulamadığınız her şeye ulaşma imkanına sahipsiniz.

HACAMATIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Son günlerde sık sık gündeme gelen ‘Hacamat’ı n faydalarını Akseli’ye sorduk. “Hacamat, Peygamber Efendimiz’in (s.a.v.) sünnetidir” diyerek söze başlayan Akseki, şöyle devam etti:

Hacamat, tıkanıklıkların ve vücudun organlarına en fazla zararı veren maddelerin toplandığı bölgelerde bulunan ince ve kılcal damarları tıkayan, hastalığa neden olan, pıhtı halindeki pis kanı vakumla dışarı alma işlemidir. Dolayısıyla hacamat ile kılcal damarlardaki tıkanıklıklar açılarak kandaki pıhtılaşmış koyu siyah kan, gaz ve toksit maddeler dışarı atılır. Buna bağlı olarak hacamat yapılan bölgedeki organlara kan akışı düzenlenerek organın hastalığının düzelmesinde etkili olacak temiz ve düzenli kan dolaşımı sağlanmış olur.

Hacamat, deri altındaki birikmiş, damarda dolaşmayan, kan özelliğini yitirmiş, zararlı ve biriktiği noktada ilgili organa zarar veren pis kanın vücuttan dışarıya atılmasıdır. Hacamat ile alınan kan, pıhtılaşmış,  yoğurt veya jöle kıvamında ve siyaha yakın koyu renklidir. Hacamatla sadece organlara zarar veren, hastalık yapan, pıhtılaşmış siyaha yakın koyu renkli kan vücuttan dışarıya atılır.

SÜLÜĞÜN YAPISINDAKİ MUHTEŞEM SİSTEM

Merak edilen bir diğer husus olan Sülük Tedavisi hakkında Akseli şunları dile getirdi:

Yaratılışları itibariyle modern kan alma tekniklerinden daha üstün biçimde kan alabilen, hatta hastaya anestezi işlemi uygulayan sülükler, insanı hayrete düşüren bir özelliktedir. Sülük tedavisi faydaları hakkında ilk bilgiler, milattan önceki dönemlere kadar dayanmaktadır. Tıbbın piri olarak tanınan İbni Sina, eserlerinde sülükle tedaviye büyük yer ayırmıştır.

Sülük, 3 jilet keskinliğindeki çenesiyle sorunlu bölgeye damar yoluyla girerek yarım saat kadar oradan kan emer. Ancak bunu yaparken bölgeyi uyuşturmayı da ihmal etmemektedir. Normal şartlarda damara açılan delikten akan kan, 2-3 dakika içerisinde pıhtılaşma ile kapanmaktadır. Halbuki sülüğün sorunlu bölgedeki kanı emmeye devam etmesi gerekmektedir.

Sülük bunu yapabilmek için kana uyuşturucu madde ile birlikte ‘birudun’ isminde pıhtılaşma önleyici bir madde salgılar. Gerekli kanı aldığında sülük iyice şişmiş olarak deriden kendiliğinden ayrılacaktır. Bu yüzden fazla kan emer korkusuyla telaş yapmaya gerek yoktur. Emdiği bu kan sülük için 6 ay kendisini tok tutacak gıda anlamına gelir. Bu da bu hayvan hakkında insanı hayrete düşürecek bambaşka bir özelliktir.

ZİYARET ETMEK İÇİN, HERKESİN BİR NEDENİ VAR

“Her insanın bir kodu, hatta örneğin kırmızı renkli bir araba almak istemesinin dahi bir kodu var” diyen Akseli, “Bizi ziyaret etmek için herkesin bir nedeni var” diye de iddialı konuştu. Ayber Terapi & Yaşam merkezi, Bizimkent Sitesi 196/3 Giriş B1-01 Blok Daire 1’de hizmet vermektedir.

Dilber Akseli kimdir?

1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Akseli, kendisini şöyle tanımlıyor:

Doğumum esnasında konuşarak, kendi ismimi zikrederek dünyaya gelmişim. Özel bir görev için bu yeryüzünde bulunduğumun farkına 9 yaşında vardım. Medrese ve Dergah eğitimleri alarak ‘’Ben Kimim?’’ sorusuyla başlayan bu yolda 40 seneyi aşkın deneyim ve tecrübelerimle Danışmanlık yapmaktayım. İlim olmadan bilimin, bilim olmadan ilimin olmadığının farkına vardığımda; Kuantum, Yaşam Koçluğu, Reiki, Accessbars, NLP eğitimlerimi bitirdikten sonra Alternatif Tıp’a merak sarıp Hacamat , Sülük Tedavisi, Bitkisel Tedaviler alanlarında eğitimler alıp uygulamaya başladım. En büyük ibadet kula yapılan yardım ve hizmettir düsturundan yola çıkarak, konusunda uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa