SON DAKİKA

Haber Ekspress

DOKTOR AKGÜN FARKI

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, YKS sınavında ter döken öğrencilerin velileri için ‘İkram Aracı’ tahsis ederek, su, meyve suyu, soda, çay, kahve, çikolata ve kek ikramında bulundu.

DOKTOR AKGÜN FARKI
Bu haber 30 Haziran 2018 - 13:10 'de eklendi.

‘OKULCU HASAN’ VELİLERİ DE UNUTMADI

Yaptırdığı çok sayıda okul nedeniyle ‘Okucu Hasan’ lakabı takılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eğitime verdiği destek her kesim tarafından bilinmekte ve takdir edilmekte. ‘Okulcu Hasan’ bu kez de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilerin velilerinin ayağına hizmeti götürdü. Evlatları içeride ter döken velilere ‘İkram Aracı’ tahsis ederek çikolata, kek ve içecek ikramında bulundu.

GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Görüşünü aldığımız bir veli, “Kızım içeride ter dökerken, ben burada ondan daha fazla ter döküyorum, ondan daha fazla heyecanlıyım. Okulun önünden ayrılamıyorum bir türlü. Belediye Başkanı’nın bu ikramı bizleri çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun” dedi. Bir başka veli ise; “Böylesine ince bir davranışta bulunan Sayın Akgün’e teşekkür ediyoruz. Kalitesini bir kez daha ortaya koydu” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Haber Ekspress – Özel Haber

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa