SON DAKİKA

Haber Ekspress

DOKTOR BU NE?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, restoranlar için sokağı araç trafiğine kapattı.

DOKTOR BU NE?
Bu haber 01 Kasım 2018 - 13:41 'de eklendi.

ARAÇ YOLU, RESTORANLARIN OTOPARKINA DÖNÜŞTÜ

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün, Pınartepe Mahallesi sahilinde bulunan Kirazlı Sokağı’nın bir yönünü trafiğe kapattığı ortaya çıktı. Akgün tarafından kapatılan Kirazlı Sokağı’nın restoranların bulunduğu tarafı otoparka dönüşmüş durumda.

TRAFİK FELÇ OLUYOR

Sokağın bir yönünün trafiğe kapatılması, diğer yönünde ise araçların sağlı sollu park etmeleri neticesinde akşamları trafiğin felç olmasından yakınan Büyükçekmece sakinleri, Akgün’ün keyfi uygulamalarından bıktıklarını dile getirdiler. Vatandaşın birinin, denetimsizlik ve adam kayırma neticesinde otoparka çevrilen sokağa, fiber teknesini bile park ettirmesi şaşkınlıkla karşılandı.

KAPALI BİR SOKAK DAHA!

Kirazlı Sokağı’na bağlanması gereken Saipaşa Sokağı’nın da demir borular konulmak suretiyle bağlantının kesildiği, bu sokağın da otoparka dönüştüğü objektiflerimize yansıdı.

 

Haber Ekspress – Özel Haber

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa