SON DAKİKA

Haber Ekspress

Donald Trump’tan Açıklama!

Donald Trump’tan Açıklama!
Bu haber 29 Şubat 2020 - 23:59 'de eklendi.

Donald Trump: Türkiye’nin Patriot füze talebiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşuyoruz.

İdlib’de yaşanan gerginlik ve sonrasında verdiğimiz şehitlerin ardından Türkiye’nin gündemine gelen Patriot füzeleriyle ilgili konuşan ABD Başkanı Donald Trump, “Türkiye’nin Patriot füze talebiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşuyoruz” dedi.

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Suriye bağlamında birçok konuyu görüştüklerini ve Patriot füzelerinin de buna dahil olduğunu açıkladı.

Beyaz Saray’da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili yönetiminin aldığı tedbirler hakkında bir basın toplantısı düzenleyen Trump, gündeme ilişkin soruları da yanıtladı.

“GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ”

Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Patriot konusunu görüşüp görüşmediklerine ilişkin bir soru üzerine, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ile (Suriye bağlamında) birçok görüşme yapıyoruz ve tam olarak sizin atıf yaptığınız konuyu da konuşuyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

ÇAVUŞOĞLU, “PATRİOTLARA İHTİYACIMIZ VAR” DEMİŞTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile Katar’da görüştü. Görüşmenin ardından basına açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, “ABD Patriotları geri gönderebilir, şu anda hava savunma sistemine ihtiyacımız var” demişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa