SON DAKİKA

Haber Ekspress

Düğün Sektörünün Parlayan Yıldızı Wedding Palace Ödüle Doymuyor

Düğün Sektörünün Parlayan Yıldızı Wedding Palace Ödüle Doymuyor
Bu haber 23 Eylül 2020 - 10:43 'de eklendi.

Wedding Palace’ın yıldızı Nurşen Kaya başarıdan başarıya koşuyor. Tüm dünya ve ülkemiz coronavirüsle mücadelesini sürdürürken hiç şüphesiz bu durumdan en çok etkilenen sektör düğün sektörü.

Bu sektörün marka olan isimlerinden biri de ilk akla gelen Wedding Palace. Bu sene her ne kadar tüm etkinlikler iptal edilmiş olsa da Wedding Palace bu sene de Altın Zirve Ödülü’nü kazandı.

Bütün kadınlara örnek olacak bir işletmeci olan Nurşen Kaya,  bize hedeflerinden bahsetti.Kaya yaptıkları çeşitli organizasyonlar ile yeni evlenecek ve düğün yapmak isteyen çiftlere firmanın da ayrıcalıklarını sunan, çiftler tarafından da memnun olarak geri dönüşler alan Wedding Palace işletme sahibi Nurşen Kaya Hizmet ettikleri sürece zirvede olacaklarından bahsetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa