SON DAKİKA

Haber Ekspress

DÜNYA STARI TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI

DÜNYA STARI TURNER’DEN BÜYÜK ÖVGÜ ALDI
Bu haber 05 Ekim 2021 - 22:18 'de eklendi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen dünyaca ünlü ABD’li Rock sanatçısı Joe Lynn Turner, bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Ciran’ isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan ve şarkıs 10 milyon tıklanan Anıl Alan’ın sesine hayran  kaldı.

Bugüne kadar Türkiye’ye birçok kez gelen ve tam bir Türkiye Aşığı olan ABD’li ünlü şarkıcı Joe Lynn Turner,10 günlük tatil için yine İstanbul’u tercih etti. Sultanahmet’te bir otelin teras katında  dostlarıyla bir araya gelen  Joe Lynn Turner,bir süre önce ‘Ciran’  isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Anıl Alan ile tanıştı. Yemekte zirve yapan türküsüne okuyan Alan, ünlü Rock sanatçısı Turner’den büyük övgü aldı. Başarılı Türkücünün yorumunu çok beğendiğini dile getiren Turner, ‘Saz çalmayı çok sevdiğini söyleyerek Türkülerimizi de beğendiğini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa