SON DAKİKA

Haber Ekspress

Dünya üçüncüsü Duygu Çakmak takı defilesinde büyüledi

Dünya üçüncüsü Duygu Çakmak takı defilesinde büyüledi
Bu haber 11 Ekim 2021 - 11:25 'de eklendi.

Ünlü takı markası Black Boss defilesi göz kamaştırdı…

The Green Park Hotel ve Zorlu PSM fuarlarında boy gösteren ve son zamanlarda adından fazlasıyla söz ettiren Black Boss takı markası, The Green Park Hotel’de markanın ana sponsorluğu altında düzenlenen defilede çarpıcı ve etkileyici takılarıyla adeta göz kamaştırdı.

Pek çok fenomenin ve ünlünün katıldığı bu defilede yeni takı koleksiyonlarıyla Black Boss takıları herkesin beğenisini toplamayı başardı.  Miss Europe 2021’ de 3. olan ve Türkiye’yi başarı ile temsil eden Duygu Çakmak, defilede mankenler arasında podyumda yer aldı.

Markanın kurucusu ve CEO’su Steve Asowa, defilenin ardından yapılan röportajda iddialı açıklamalarıyla hedeflerinin Black Boss markasını tüm dünyaya duyurmak olduğunu söyledi. Ev kadınlarının gelir kazanması için sosyal sorumluluk projeleri de düzenleyen Black Boss ayrıca geçtiğimiz haziran ayında düzenlediği lansmandaki “Kadına şiddete HAYIR!” sloganıyla da kadınlara her zaman destek olmaya çalışan anlayışını sürdürmektedir diyerek sözlerini sürdürdü.

https://www.youtube.com/watch?v=nfsud9FFMKc

 

https://www.youtube.com/watch?v=aWtr_eB_ATA

 

https://www.youtube.com/watch?v=gUodVT6Gx5M

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa