21:20 - Kemal Aygün’den İkinci Uyarı: Tuvalet Suyu Altında Pazar Alışverişi!
14:37 - KİRA UYUŞMAZLIKLARINDA YENİ DÖNEM: “Oğlum Gelecek” Demek Tahliye İçin Yeterli mi?
14:28 - Polis memurunun dövülerek öldürüldüğü TÜVTÜRK’ten bir skandal görüntü daha çıktı
14:15 - CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan transfer için ilk sinyali verdi
01:37 - 7 kişi daha tutuklandı! Aralarında Simge Barankoğlu ile Menderes Utku da var
Büyükçekmece’de dün düşen eğitim uçağından yaralı olarak kurtarılıp hastaneye kaldırılan pilot Beytullah Nart hayatını kaybetti.
Büyükçekmece’de düşen eğitim uçağından yaralı olarak kurtarılıp hastaneye kaldırılan pilot Beytullah Nart hayatını kaybetti. Büyükçekmece’deki Hezarfen Havaalanı’ndan kalkış yapan Ayjet Uçuş Okulu’na ait eğitim uçağı boş araziye düşmüştü.
Kazada yalnız uçuş yapan Özyeğin Üniversitesi Pilotaj Bölümü öğrencisi Beytullah Nart ağır yaralı olarak kurtulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Nart’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.