SON DAKİKA

Haber Ekspress

EFSANE BAŞKAN STARTI VERDİ

Üç dönem Gürpınar Belediye Başkanlığı yapan Velittin Küçük, AK Parti Beylikdüzü ilçe binasına binlerce seveninin desteğiyle gelerek, İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’a aday adaylığı dosyasını teslim etti.

EFSANE BAŞKAN STARTI VERDİ
Bu haber 12 Kasım 2018 - 15:43 'de eklendi.

İLK DURAK BALIKÇI KENAN OLDU

Velittin Küçük, ilçe binasına gitmeden önce, ünlü iş adamı Kenan Balcı’ya ait Balıkçı Kenan isimli restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet ederken, Küçük’ün aday adaylığı başvurusu yapacağını öğrenen sevenleri, eski Beylik Pazarı’nda toplanmaya başladılar.

SEVGİ SELİ

Velittin Küçük’ün alana gelmesiyle coşan kalabalık, tezahüratlar ve yakılan meşaleler eşliğinde ilçe binasına doğru yürüyüşe geçti. Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Orhan Tıraşoğlu’nun Velittin Küçük’le kol kola yürümesi, kendisine tam destek vermesi, ‘2019 yılında ilçe yönetimine tekrar AK Parti bayrağı dikilecek’ şeklinde değerlendirildi.

IŞIK: ÖNEMLİ BİR GÜN

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık “İlçemizin tekrar hizmetlerle buluşması, borca batmış bir belediyenin tekrar düze çıkması için yerel seçimlere doğru giderken AK Parti’nin adaylık başvurularını aldığı önemli günlerden birindeyiz. Bugün de Velittin Bey’in başvurusunu aldık” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

“ARSALARI SATTILAR, BORCU 5 KATINA ÇIKARDILAR”

Dört senedir belediyeyi yönetenler, 100 milyon lira borçla aldıkları belediyeyi 500 milyonu aşkın borç batağına sürüklediler. Üstelik bu borcu yaparken, yaklaşık 1 milyar liralık Beylikdüzü’nün arsalarını da sattılar. Bu kadar arsa satmalarına rağmen, belediyenin gelirlerine rağmen, borcu 5 kat artırmalarına rağmen Gürpınar’a, Kavaklı’ya, Yakuplu’ya meydan yaptılar mı? Hayır. Tramvay getireceğiz dediler, getirdiler mi? Hayır. Teleferik yapacağız dediler, yaptılar mı? Hayır. Hepsini geçtik, insanın alması gereken en asli hizmeti olan yolları bile çukurlarla dolu.

“YAŞAM VADİSİ’Nİ BİZ YAPTIK”

Yaşam Vadisi’nin ve Kültür Merkezi’nin AK Parti iktidarları döneminde yapıldığını hatırlatan Işık, sözlerini şöyle noktaladı:

Bu kadar borcu nasıl yaptınız diye sorduğumuzda, “100 milyon lirayı Yaşam Vadisi’ne harcadık” diyorlar. Yaşam Vadisi’nin planı, kamulaştırılması, dere ıslahı, alt yapısı ve yeşillendirilmesi AK Parti iktidarları döneminde yapılmıştır. Şuan ki Başkan, eklemeler yapmıştır ama yaptıkları harcama, yaptıkları hizmet kadar değildir. Hemen yanı başımızdaki Kültür Merkezini görüyorsunuz. Paslı demirlerle restorasyon yaptılar. 2011 yılında AK Parti döneminde 11 milyon liraya tamamlanıp açılışı yapılmıştı. Restorasyon yapacağız diye 3 sene kapalı tuttular. Bizim 11 milyon liraya sıfırdan yaptığımız binanın restorasyonu için 50 milyon liraya yakın para harcadılar. Ve ilk yağmurda kültür merkezi sular altında kaldı, kütüphanedeki kitaplar kullanılmaz hale geldi. Beylikdüzü’nü batırdılar, Beylikdüzü’nün geleceğini yok ettiler. Burada belediye hizmeti; AK Parti iktidarında inşallah en emin, güvenilir ellerde tekrar yükselecektir.

KÜÇÜK: BİZLERİN BIRAKTIĞI YOLLARA YENİSİNİ EKLEMEDİLER

Işık’ın ardından, binlerce seveninin alkışları arasında konuşma yapan Küçük şunları söyledi:

Sevgili Beylikdüzülü hemşerilerim, Pazar gününüzü bize ayırıp, aday adaylığı müracaatımıza destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Az önce ilçe başkanımızın da ifade ettiği gibi, inşallah 2019 yılında Beylikdüzü Belediyesine AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz. Biz bugün burada diğer arkadaşlarımız gibi aday adaylığına müracaat ettik. Diğer aday adaylarımızın da Allah yollarını açık etsin, yar ve yardımcıları olsun. Beylikdüzü’nde eksik çok. En önemlisi; Beylikdüzü’ne sabah ve akşam saatlerinde trafik yüzünden girip çıkamıyorsunuz. Bizlerin bıraktığı yollara bir yenisini eklemediler. Üst geçit yapmadıkları için trafik ışıklarında kuyruklar oluşuyor. Bunu bile çözemeyen belediyeyle karşı karşıyayız. Ev ev, kapı kapı dolaşarak Beylikdüzü’nde inşallah AK Parti belediyesini taçlandıracağız.

Haber: Erol ÖZTÜRK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa