SON DAKİKA

Haber Ekspress

Egedenbirhaber’den Faruk Eryiğit’e plaket

Egedenbirhaber’den Faruk Eryiğit’e plaket
Bu haber 27 Ocak 2021 - 18:54 'de eklendi.

İzmir Tire’de bu ismi her yerde duyma şansınız var, nedeni ise Faruk Eryigit’in sosyal medya hesaplarından başlattığı ‘BİR ÇOCUK DA SİZ GİYDİRİN’ projesi!

Yılda ortalama 5.000 ailenin kapısını çalan Eryiğit, durumu olmayan birçok vatandaşımıza başlattığı proje ile yardım elini uzatıyor.

“VESİLE OLMAK ÖNEMLİ EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİM TİREMİZİN HAYIRSEVER İŞADAMLARI”

Faruk Eryigit; “Gerçekleştirdiğimiz birçok yardım da Tiremizin işadamları sağ olsunlar yardımlarını esirgemiyorlar, biz de elimizden geldiğince Tire kaymakamlığımız ve Tire belediyemiz ile ortaklaşa bizim de başlatmış olduğumuz proje ile birçok ailemize karşılık beklemeden, herhangi bir beklenti içine girmeden yardım etmeye çaba gösteriyoruz. Sizin nezdinizde bende buradan bize destek olan vesile olan herkese teşekkür ederim, plaket almak beni onore etti, gerçekten çok teşekkür ederim” dedi.

Çağrı Yördem Egedenbirhaber Gazetesi adına Faruk Eryiğit’e bir plaket takdim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa