SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ekrem İmamoğlu, görevi devraldı

Ekrem İmamoğlu, görevi devraldı
Bu haber 17 Nisan 2019 - 18:59 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Fatih’teki İBB binasına devir teslim töreni için geldi. İmamoğlu, belediye başkanı olarak yaptığı ilk açıklamasında, “Herkesin taleplerini biliyoruz ve hızlı bir şekilde hizmet etmeye başlayacapız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları bugün halka açılmıştır.” dedi. İmamoğlu, açıklamasının ardından görevi devraldı.

İstanbul İl Seçim Kurulu’nda mazbatasına alan Ekrem İmamoğlu, devir teslim töreni için Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına geldi. İmamoğlu’nu burada binlerce yurttaş karşıladı.

SARAÇHANE’DE MAHŞERİ KALABALIK

Belediye binasında devir teslim için hazırlıklar, İmamoğlu’nun mazbatasını almasından sonra başladı. Bina çevresine güvenlik önlemleri artırılırken, içeride ise devri teslim hazırlık yapldı. İBB binasının bulunduğu Fatih’te Saraçhane Meydanı’na çok sayıda yurttaş toplandı.

CHP’nin hem eski hem de yeni meclis üyeleri Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için binaya geldi.

CHP’nin eski İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever yapılan hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Eski ve yeni meclis üyelerinin İmamoğlu’nu karşılayacaklarını söyleyen Gülsever, “Mevlüt Uysal ile görüşüldü. Ekrem İmamoğlu’nun gelişine denk gelen saatte burada olacak. İmamoğlu burada önce eski ve yeni CHP’li meclis üyelerine teşekkür konuşması yapacak. Daha sonra Uysal’ı makamında ziyaret edecek ve devir teslim gerçekleştirilecek.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa