SON DAKİKA

Haber Ekspress

ELİF “KAYBEDENLER” ŞARKISIYLA YARALI KALPLERE DOKUNUYOR

ELİF “KAYBEDENLER” ŞARKISIYLA YARALI KALPLERE DOKUNUYOR
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 14:43 'de eklendi.

Yıllardır müziğin içinde olup sahne çalışmaları yapan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Hafif Batı Müziği, Şan ve Tiyatro dersleri alıp kendini geliştiren ve şarkılarını yayınlamak için doğru zamanı sabırla bekleyen Elif, müzik kariyerini bir Sezen Aksu cover şarkısıyla başlatıyor.

Maxi Music Production etiketiyle yayınlanan “Kaybedenler” adlı duygusal şarkının sözleri ve müziği Sezen Aksu’ya ait, şarkının yeni aranjesini ise Hakan Yeşilkaya yaptı.

Bir evde Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde çekilen duygusal klipte Elif’e aranjörü Hakan Yeşilkaya piyano çalarak eşlik etti. Klip tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Elif’in “Kaybedenler” adlı ilk projesinde yer alan ve kendisine ait olan “Sokak Kedisi” ismindeki enerji dolu şarkı da sosyal medyada dikkatleri üzerine çekiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa