SON DAKİKA

Haber Ekspress

‘Elleri arkadan bağlama’ soruşturmasının seyrini değiştirecek Bahçeli fotoğraf ortaya çıktı!

‘Elleri arkadan bağlama’ soruşturmasının seyrini değiştirecek Bahçeli fotoğraf ortaya çıktı!
Bu haber 08 Mayıs 2021 - 1:53 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Fatih Sultan Mehmet’in türbesinde elleri arkasında bağlı bir şekilde gezinmek suretiyle saygısızlık yaptığı” iddiasıyla başlatılan ön incelemede seyri değiştirecek bir fotoğraf ortaya çıktı…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Fatih Sultan Mehmet’in türbesinde elleri arkasında bağlı bir şekilde gezinmek suretiyle saygısızlık yaptığı” iddiasıyla başlatılan ön incelemede seyri değiştirecek bir fotoğraf ortaya çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 26 Mayıs 2020’de “Ülkücü Şehitler Anıtı” ziyaretinde çekilmiş fotoğraflarında ellerini arkadan bağladığı görüldü.

Bahçeli’ye açılmayan soruşturmanın İmamoğlu’na açılması sosyal medyada günün konusu olurken, Bahçeli’nin fotoğraflarına soruşturma açılıp açılmayacağı merak konusu oldu.

İşte Bahçeli’nin o fotoğrafları:

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa