SON DAKİKA

Haber Ekspress

EMİL PARS ARD ARDA İKİ ŞARKI İLE BÜYÜK SÜKSE YAPACAK

EMİL PARS ARD ARDA İKİ ŞARKI İLE BÜYÜK SÜKSE YAPACAK
Bu haber 14 Ekim 2021 - 7:43 'de eklendi.

Müzik sektörü yeni bir yetenek kazanmaya hazırlanıyor.

Uzun yıllardır Almanya’nın en büyük kanalları arasında gösterilen RTL TV’de uzun yıllardır çalışan Emil Pars, müzik sektörüne de el atıyor. “Asla” adlı şarkı ile çıkış yapacak olan taze şarkıcı, hemen ardından “Ağla” adlı eseri ile ard arda büyük çıkış yakalamış olacak. “Asla”nın bestesi Toprak Kardeşler & Erkan Ertanır’a aitken mix artı mastering Emre Kıral’ın ellerinden çıkacak. Düzenlemesini Elvin İmanov’un üstlendiği eserin yönetmen koltuğunda Ramazan Arslankaya oturacak.

Müzik sektörüne bomba gibi girecek olan taze solist Emil Pars konu ile ilgili, “İki şarkıma da çok emek verdim. Çalmadan çırpmadan kendi tırnaklarımla kazıyarak bu günlere geldim. Hayallerime ulaşmak için çalıştım, çok ter akıttım. Kendimle gurur duyuyorum. Hayalim Türkiye’de yaşamak. Küçüklükten beri içimde bir sahne ruhu taşıyorum. Hayallerimden bir diğeri ise Enes Batur ile şarkı yapmak. Arada profilime bakıyor belki bir gün bir araya geliriz. İçinizi temiz tuttuktan sonra her şeyin güzel olacağına inanıyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa