SON DAKİKA

Haber Ekspress

Emine Bulut’un Son Sözleri Sosyal Medyada: Ölmek İstemiyorum

Emine Bulut’un Son Sözleri Sosyal Medyada: Ölmek İstemiyorum
Bu haber 23 Ağustos 2019 - 12:08 'de eklendi.

Kırıkkale Menderes Caddesi’nde 18 Ağustos’ta Fedai Baran, eski eşini bıçaklayarak öldürdü. 10 yaşındaki kızları da yanlarındaydı. Cinayetin ardından Baran, taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile kızı F.B.B.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Bulut, hastanede hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından Baran, Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Baran, ifadesinde şunları söyledi: “Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum.”

“Kadınları korumayanlar cinayete ortak”

Cinayetten günler sonra, Emine Bulut cinayetinin görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Emine Bulut’un “Ben ölmek istemiyorum” dediği kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” diyerek ağlaması görüntüye yansıyor.

Emine Bulut’un “Ölmek istemiyorum” çığılığı, sosyal medyada kadına cinayetlerine yönelik tepkiye dönüştü.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı “Ölmek istemiyoruz” diye yazdı ve kadın cinayetlerinin durdurulmasını talep etti. #EmineBulut etiketi ise kısa sürede ilk sıralara yerleşti.

Kadın Meclisleri, sosyal medya hesabından, “#EmineBulut’un son sözü “ölmek istemiyorum” oldu. Bugüne kadar öldürülen her kadın gibi.Kimse bu cinayetten kendini aklayamaz: Kadın katillerine indirim uygulayanlar, kadınları korumayan, haklarımıza saldıranlar Emine’nin cinayetine ortaktır” diye seslendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa