18:31 - AK Parti’den İsrailli Bakan Ben-Gvir’in tehdit ettiği oyuncu Görkem Sevindik’e destek
18:13 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü
22:59 - MHP İstanbul Teşkilatlarında Revizyon: İl ve 39 İlçe Teşkilatı Feshedildi
19:14 - Esenyurt’ta “Emniyet Binası” Tartışması: AK Parti İlçe Başkanı Togay Çoban’dan İBB Hatırlatması
00:17 - Esenyurt’ta Yeşil Alan Krizi: 7 Mahallenin Ortak Nefes Alanı Yapılaşmaya Açılıyor
İstanbul Emniyeti kaçak yollar ile ülkeye ilaç sokmaya çalışanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanmış ilaçlar bulunuyor.
İstanbul Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilaç kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda ilaç ele geçirildi.
TEHLİKENİN BÜYÜĞÜ İSE BU İLAÇLAR
Çünkü, kaçak yollar ile Gürcistan ve Bulgaristan’dan sokulan tüm bu ilaçların Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklı ve reşit olmayan kişilere el altından satışının yapılıyor olması. Hastane, eczanelerin bol olduğu yerlerde köşe başlarında el altından ilaçların satışını yapan çete, Beylikdüzü ve Güngören’de yapılan operasyon ile yakalandı. Toplam 743 kutu ilaç yakalandı. Değerinin 420 bin lira olduğu belirtiliyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.