SON DAKİKA

Haber Ekspress

Emrah Meyveli ‘yeni Albümü ’İLK DEM’ ile iddialı

Emrah Meyveli ‘yeni Albümü ’İLK DEM’ ile iddialı
Bu haber 02 Nisan 2021 - 11:32 'de eklendi.

Emrah Meyveli müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına alacak yepyeni albümü “İLK DEM” ile tüm dijital platformlarda satışta…

“Güçlü yorumu ve yeni çalışmaları ile yeni yapacakları Türküler ile dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı planlayan Emrah Meyveli “İLK DEM” Albümün ’de 8 eser yer almakta.

İlk klipi ‘CANANIM’ adlı türküye çeken ‘Emrah Meyveli’

Netd müzik ile dijital ortamda yayına giren türkünün söz müzik ‘Ozan Koç’a ait olan türkünün yönetmen koltuğunda ‘Serhat Güldük’ yer aldı.

Albümde Desteği Olan ’Yapımcı Mim Prodüksiyon, Prodüktör Erol Güngör, Yapımcı Yılmaz Murat İnce, Müzik Yönetmeni Ozan Koç, Aranjör Umut Sayıt, Stüdyo DNZ Stüdyo, Tonmayster Rıdvan Nar, Bağlama Baran Özer Nefesli Zübeyt Çelebi imzasıyla türkü severlerden beğenişe sunan Emrah Meyveli yeni klipinde çok yakında olduğunu belirti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa