SON DAKİKA

Haber Ekspress

Enez gençlik kampı kayıtları başladı

Enez gençlik kampı kayıtları başladı
Bu haber 10 Mayıs 2019 - 10:00 'de eklendi.

Başakşehir Belediyesi’nin Edirne’nin Enez ilçesinde denize sıfır konumda bulunan ücretsiz gençlik kampı için kayıtlar başladı.

Sportif, kültürel ve eğlenceli aktivitelerin yer alacağı eğitim programları uygulanacağı kampta yemek ve ulaşım hizmetleri Başakşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Akademi mezunu ve alanında uzman antrenörler gözetiminde gerçekleştirilecek kampta havuz, futbol sahası, toplantı salonu, mescid, yemekhane ve dinlenme alanları bulunuyor.

Gençlik Kampı’nda yüzme, futbol, plaj futbolu, plaj voleybolu, masa tenisi, dart, satranç, mangala, su topu gibi sportif etkinliklerin yanı sıra kitap okuma, konferanslar, değerler eğitimi, panel, münazaralar, “bana kendini anlat” konuşmaları gibi sosyal ve kültürel etkinlikler de yapılacak.

Kimler, nasıl katılabilir?

• 24 Haziran – 13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak Enez Gençlik Kampı’na katılmak için www.sporparklari.com adresinden online ön kayıt oluşturulabilir.

• Asıl kayıtlar Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğümüzce kayıt sırası ve kontenjan durumuna göre gerçekleştirilecektir.

• Başvuruda bulunanlar kontenjan ve başvuru sırasına göre asıl kayıt için bilgilendirilecek.

• Kamp’tan sadece 14-18 yaş aralığındakiler (2001 ila 2005 yıllarında doğanlar) ve Başakşehir’de ikamet edenler yararlanabilir.

• Enez Gençlik Kampı’nda sadece erkek öğrenciler misafir ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa