SON DAKİKA

Haber Ekspress

Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Bahçeli’yle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de 24 Haziran seçimlerinin ardından Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etti.

Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Bahçeli’yle görüştü
Bu haber 28 Haziran 2018 - 6:22 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ali İhsan Yavuz da hazır bulundu. MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye ise görüşmede Genel Başkan Yardımcılarından Semih Yalçın, Celal Adan ve Mustafa Kalaycı’nın refakat ettikleri öğrenildi. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin 24 Haziran’da Cumhur İttifakı tarafından desteklenmiş olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçim zaferinden dolayı tebrik ettiği görüşmede, meclis çalışmaları ve yeni döneme ilişkin fikir teatisinde bulunulduğu belirtildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa