SON DAKİKA

Haber Ekspress

Erhan Güzel’den Balcıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i belediyede ağırladı. Ziyaretin ardından iki başkan, Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek afet çalışmalarını yerinde inceledi.

Erhan Güzel’den Balcıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Bu haber 01 Haziran 2024 - 10:32 'de eklendi.

İki belediye başkanı, belediyeler arasındaki iş birliğini güçlendirme ve ortak projeler geliştirme konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Balcıoğlu, “Nazik ziyaretleri ve kıymetli hediyeleri için Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel’e çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Başkan Balcıoğlu ve Başkan Güzel, daha sonra birlikte Silivri Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek afetlere yönelik yerelde ve ülke genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında, afet anı ve sonrasında kullanılacak ekipmanlar hakkında detaylı bilgi sunuldu. Başkan Balcıoğlu, bölgemizin bir gerçeği olan depremin felakete dönüşmemesi için iş birliği içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa