SON DAKİKA

Haber Ekspress

Erol, Binali Yıldırım için sahada

Erol, Binali Yıldırım için sahada
Bu haber 20 Haziran 2019 - 16:17 'de eklendi.

AK Partili siyasetçi Recep Erol, 23 Haziran seçimlerine az bir süre kala İBB adayı Binali Yıldırım için saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti geçmişl dönem milletvekili Gülay Dalyan ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ile birlikte Kumburgaz, Celaliye – Kamiloba’da vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen Erol, Binali Yıldırım için oy istedi.

Ziyaret öncesi kahvaltı
Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ve AK Parti eski milletvekili Gülay Dalyan ile bölge esnafı ile ziyaretler öncesinde kahvaltı programında bir araya gelen Recep Erol, AK Parti’nin 17 yıl boyunca İstanbul’a kazandığı değerlerden söz ederek, hizmet ve yatırımların istikrarla devam edebilmesi için vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

Projeleri anlattı, vatandaşı dinledi
Recep Erol, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın projelerini halka anlatarak, 2023 vizyonundan bahsetti. İstanbul’un gelişimine devam etmesi için AK Parti belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu ifade eden Erol, Binali Yıldırım’ın tecrübesinin bir şans olduğunu vurguladı. Erol, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi.

Eski meclis üyeleri de katıldı
AK Parti eski milletvekili Gülay Dalyan ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ile birlikte Kumburgaz, Celaliye – Kamiloba esnafını ziyaret eden Recep Erol’a geçmiş dönem meclis üyeleri Mustafa Uçar, Tamer Canbaz, Musa Kaynar ve Bedir Gürses’te eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa