SON DAKİKA

Haber Ekspress

EROL: O GECE SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEDİ

Büyükçekmece AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol, meclis gündeminde yaptığı konuşmayla 15 Temmuz’da Türk milletinin engellediği hain darbe girişimini “TÜRK milleti Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi yine son sözü söylemiş ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ demiştir” sözleriyle andı.

EROL: O GECE SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEDİ
Bu haber 04 Temmuz 2018 - 11:48 'de eklendi.

‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’

Büyükçekmece Temmuz ayı meclis toplantısında söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan mücadeleyi hatırlatarak, Türk milletinin Çanakkale’de olduğu gibi ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ruhuyla darbe girişimini engellediğine vurgu yaptı. Erol, o gecede şehit olan kahraman vatandaşları rahmetle anarken şu sözleri sarfetti:

15 Temmuz;  “Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği ruhun Zekai Aksakallı’nın emri ile Ömer Halisdemir’de vücut bulmasının adıdır. Türk milleti Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi yine son sözü söylemiş ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” demiştir.

“Türkiye’nin değil ümmetin de lideri Erdoğan”

Erol, konuşmasının devamında; “24 Haziran seçimleri yapıldı, hayırlı olsun. Birkaç ilde yapılan saldırı ve terör eylemi dışında halkımız sağduyulu, güvenlik güçlerimiz teyakkuz halinde idi. Tüm milletvekillerimizi kutluyorum.Burada bu seçimin önemini Mescid-i Aksa İmamı  Şeyh İkrime, “Seçimleri AK Parti ve Erdoğan’ın kazanması Filistin’in kazanmasıdır” şeklinde ifade ederken, Cumhurbaşkanımız ile ilgili Katar’da, Filistin’de halkın “Erdoğan sadece Türkiye’nin değil ümmetin de lideri, Erdoğan umudumuz“ demelerini  bu seçimin önemini göstermesi bakımından dikkate değer buluyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa