SON DAKİKA

Haber Ekspress

EROL ÖZTÜRK’Ü SEVENLERİ UNUTMADI

EROL ÖZTÜRK’Ü SEVENLERİ UNUTMADI
Bu haber 28 Haziran 2021 - 10:13 'de eklendi.
Corona’ya yenik düşen gazeteci ve Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk, partili arkadaşları ve tüm sevenleri tarafından unutulmadı.
Bütün dünyayı saran pandemi yüzünden kaybettiğimiz nice değerlerden biri olan gazeteci Erol Öztürk’ün Kaktüs Cafe’de anısına yapılan törenle, sevenleri tarafından unutulmadığı bir kez daha gösterildi. Öztürk’ün anıldığı toplantıya katılanların, anılarını paylaşırken gözlerinin dolduğu görülürken, anmaya İlçe başkanı olduğu Vatan Partisi dışından, başka partilerin mensupları da katıldı.
Zamansız aramızdan ayrılan Öztürk’ün anıldığı toplantıda konuşma yapanlar ‘Erol Öztürk fedai ruhlu, onurlu ve cesur bir başkandı ve sevenleri onu unutmadı’ sözlerini paylaştı.
Anma töreninde Öztürk’ün oğlu Fatih Öztürk için ‘O bize Erol Başkanın yadigarı’ denilmesi duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Erol öztürk’ün anma törenine; MHP 3. Bölge Milletvekili adayı Metin Karayazı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü AK Parti Meclis Üyesi Muhammet Fatih Vanlıoğlu, Beylikdüzü AK Parti Meclis Üyesi Neşat Ateş, Beylikdüzü Sakinleri Platformu’ndan Kansu Erdan ve  Aytekin Erdem, Osman Tezemir, Beylikdüzü Komşuları Derneği üyeleri ve muhtarlar katıldı.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa