SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt Belediyesi’ni ‘sağmışlar’

Esenyurt Belediyesi’ndeki rant düzeni, değişmeden tam gaz devam!

Esenyurt Belediyesi’ni ‘sağmışlar’
Bu haber 05 Haziran 2020 - 7:28 'de eklendi.

Esenyurt Belediyesi’nin, kendine yakın ailelere dağıttığı sütleri, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’in çiftliğinden aldığı iddiasını ortaya atan Ersin Güney, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Kemal Deniz Bozkurt’a sorular sordu. Ergin’in, meclis üyeliği yaptığı dönemde, kültür müdürlüğünün kitap ihalesini alabilmek için AK Partili Necmi Kadıoğlu’na yakın durmaya çalıştığı da iddia edildi.

Sütçülüğe merak sarmış

Esenyurt Belediyesi, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin’in sahibi olduğu çiftlikten süt alarak kendine yakın ailelere dağıttığı iddiaları ilçede bomba etkisi yarattı. Daha önce Necmi Kadıoğlu’ndan ihale almak için, şirin görünmek adına peşinden dolandığı iddiaları ortaya atılan İlçe Başkanı Ergin, alaycı bir mesaj yayınlayarak iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

AK Parti’nin kitap ihalesi CHP’li üyeye

AK Partili Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun o dönemde yaptığı Kültür Merkezi’ne alınacak kitaplar için açtığı ihaleyi CHP’li Hüseyin Ergin’e gittiği iddiaları o dönemde parti içinde büyük yankılara neden olmuştu. Parti ayırmaksınız her dönemin kazananı olan Hüseyin Ergin’in ilçe başkanı olması için Kemal Deniz Bozkurt’un delegelere baskı yaptırdığı biliniyor. Başkanlık seçimlerinde, belediye binasına çağırılan delegelerin; tehdit, şantaj veya rüşvetle, Ergin’e oy vermesi sağlandığı iddialarına karşılık verilemezken, Başkan Bozkurt’un ‘kendi zenginini yarattığı’ söylemleri parti içinde rahatsızlık yaratmaya başladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa