SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt Belediyesi’nin virüs temizliği HDP ilçe binasına baskına neden oldu

İstanbul Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt Belediyesi personelinin HDP ilçe binasında dezenfekte işlemi yaparken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan örgüt elebaşının afiş ve posterlerinin yer aldığı görüntüler üzerine baskın düzenledi.

Esenyurt Belediyesi’nin virüs temizliği HDP ilçe binasına baskına neden oldu
Bu haber 24 Ocak 2021 - 10:20 'de eklendi.

HER ŞEY BELEDİYE EKİPLERİYLE BAŞLADI 

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt Belediyesi personelinin HDP ilçe binasında dezenfekte işlemi yaparken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, örgüt elebaşının afiş ve posterlerinin görülmesi üzerine çalışma başlattı.

Polis ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası HDP ilçe binasına girdi. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.

3 katlı binada yapılan 6 saatlik detaylı arama sonrası torbalarca evrak toplanarak el konuldu. Evraklar araçlara yüklenerek incelenmek üzere emniyete götürüldü Gözaltı olup olmadığı hakkında ise bilgi verilmedi.

KEMAL DENİZ BOZKURT AÇIKLAMA YAPACAK MI? 

Esenyurt’un CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa