SON DAKİKA

Haber Ekspress

ESENYURT DEVA’DA MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

ESENYURT DEVA’DA MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu haber 10 Haziran 2022 - 10:07 'de eklendi.

Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanlığı her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği mahalle buluşmalarına Yenikent Mahallesi ile çalışmalarına devam etti.

Yenikent Mahallesi Gold Vizyon Düğün Salonunda gerçekleşen mahalle buluşmasında Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, konuklarını tek tek masalarda ziyaret ederek teşekkür etti.

Ekonomi ve Finansal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Hazır tarafından ‘Her mahalleye deva, birlik ve beraberlik’ sloganı ile organize edilen programa ilçe yönetimi, parti temsilcileri, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

Deva Partisi Esenyurt Ekonomi ve Finansal Politikalardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı söz alarak açılış konuşmasını yaptı. Hazır, ‘ Ben bugüne kadar Deva Partisi kurulana kadar, hiçbir siyasi çalışmanın, siyasi faaliyetin içinde yer almadım. Çünkü son yıllarda ülkemizin içinde bulunduğu durumu görünce, böyle bir arayış içerisine girdim. Bu arayış içerisindeyken, Deva kadrolarını gördüm. Deva Partisinin geleceğe ışık tutan genç ve dinamik Genel Başkanı Sayın Ali Babacaı’ı gördüm. Ve bugün Esenyurt ’ta genel başkanımızı fazlasıyla temsil ettiğine inandığım, İlçe Başkanı Sayın Halis Kahriman ile yol yürümekten şeref duyuyorum. Bu akşam düzenlediğimiz bu toplantıya katılarak bizlere olan desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Muhtarlar adına söz alan Esenyurt Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Çınar, ilçe başkanı ve yönetimine başarı dileklerini iletti.

Programda söz alan Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman yaptığı konuşmasında parti politikaları ve ülke gündemine dair konuları ele aldı.

Kahriman, ‘’ Bu geceyi Organize eden ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan hepiniz biliyorsunuz ki bu partiyi kurarken yeni bir yol haritası belirledi. Özellikle kadın kotasının Türkiye’de yeterli olmadığının genel başkanımız farkındaydı. Kadınların elinin değmediği bir proje asla hayat bulamaz. Kadınlarla yol yürümekten onur ve gurur duyacağız. Partimizde %20 gençlik kotası uyguluyoruz. Bugün 2023 genel seçimlerine gidiyoruz. Bu seçimde seçmenin %50’si Z kuşağıdır. Ben buradan Z kuşağına sesleniyorum, kendi gücünüzün farkında olun. Sayın genel başkanımız diyor ki, gençler önde yürüsün, biz arkalarından yürüyelim. Biz Türkiye’de yeni bir siyaset inşa edeceğiz. Artık bu ülke aldatmaca siyaseti kabul etmiyor. Birileri çıkıyor 6 ayda ekonomiyi düzelteceğini iddia ediyor. Popülizm yapan siyasilere bu halkın artık inancı kalmamıştır. Türkiye siyasi tarihinde iktidar gelmeden 20 tane eylem planını masaya yatıran tek parti Deva Partisidir. Ülkemizin içinde bulunduğu süreç iyi görünmüyor. Bu ülkede halk kaybediyor. Peki, kim kazanıyor? Kazanan hep Saray hükümetidir’’ dedi.

Sözlerine devam eden Hakis Kahriman dış politika, ekonomi, yabancı sorunu gibi konulara değinerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalar ardında kısa süre önce AK Parti’den istifa ederek Deva Partisine katılan yüze yakın vatandaşın parti rozetleri takılarak, İlçe Başkanı Halis Kahriman tarafından tebrik edildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa