SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt Kaymakamlığı’ndan Örnek Proje

Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ün başlattığı “Benim Odam Senin Sınıfın” projesi sayesinde 127 derslik öğrencilere kazandırıldı.

Esenyurt Kaymakamlığı’ndan Örnek Proje
Bu haber 10 Kasım 2019 - 16:46 'de eklendi.

“Benim Odam Senin Sınıfın”

Okullarda boşta bulunan sınıf olmaya uygun odalar; idareci, memur, büro odaları ve amaca uymayan bir şekilde kullanılan boş alanlar dersliklere dönüştürülüp eğitim için hazır hale getirildi.

Eğitim için son derece önem teşkil eden bu proje için Esenyurt Kaymakamı’na teşekkürlerini sunan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, “Bu proje sayesinde çocuklarımız daha rahat bir şekilde eğitimlerine devam edecekler. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da örnek gösterilen bir proje. Umarız ki Esenyurt pilot bölge olur ve bu uygulama tüm ilçelerde de gerçekleşir. Bu uygulama sayesinde birçok il ve ilçede okul eksiği giderilmiş olacak“diye konuştu.

Bahattin Demir, Vural Karagül’e teşekkürlerini sundu

Dernek Başkanı Bahattin Demir, “Esenyurt Kaymakamımız Sayın Dr. Vural Karagül, Esenyurt ilçemize göreve başladığı günden beri gerçek bir devlet adamı kararlılığıyla hareket ederek, halka hizmet hakka hizmet düşüncesinden taviz vermeyerek birbirinden değerli projelerle her konuda vatandaşın yanında olmuş, gereğini yapmıştır. Bizler Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim derneği olarak kıymetli Kaymakamımızın bütün projelerinde yanındayız, destekliyoruz ve kendisini gönülden tebrik ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa