SON DAKİKA

Haber Ekspress

Esenyurt’ta kayınpeder cinayeti!

Esenyurt’ta kayınpeder cinayeti!
Bu haber 08 Ağustos 2019 - 13:51 'de eklendi.

Esenyurt’ta evine gelerek borcunu istediği için tartıştığı kayınbiraderini silahla ateş ederek öldüren şüpheli, eşiyle birlikte gözaltına alındı.

İstanbul Esenyurt’taki ablasının evine gelen Hasan Ö., eniştesi emekli astsubay Metin M.’den alacağı olan parayı istedi. Bu sırada ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Metin M., silahını çıkararak Hasan Ö.’nün boynuna iki el ateş etti. Hasan Ö., ablasının da olduğu sırada yere yığılarak olay yerinde hayatını kaybetti.

EŞİ İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Metin M. ile eşini gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, eve gelerek inceleme başlattı.

Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa